Migracap
(Klicka för en större bild)

Migracap


Migra-Cap® är utvecklat av personer som lider av migrän för personer som drabbats av samma problem. Med en kombination av kyla och totalt mörker för att ge smärtlindring vid migrän och de flesta typer av huvudvärk.

Lycra-mössan täcker hela huvudet (speciellt viktigt - ögonen) och är fylld med speciellt utvecklade gel-kuddar som är perfekt placerade för att ge ökat tryck på de områdena över huvudet som känns mest vid intensiv smärta. Ergonomiskt utformad för maximal komfort och tack vare dess flexibla material så passar mössan alla huvuden och kan användas av personer med både långt och kort hår. (Ett hål på baksidan av huvan tillåter att personer med långt hår kan låta håret hänga utanför för att ge maximal effekt med tryck på de rätta ställena.) Migra-Cap® kan förvaras i ett vanligt kylskåp. De speciellt utformade gel-kuddarna är skyddade så de inte fryser och bibehåller därmed sin flexibilitet.

Migra-Cap kan användas till:
Spänning-, stress- & sinushuvudvärk.
Feber.
Personer med MS eller Polio.
Gravida kvinnor.
Sportskador med blåmärken, svullnader (populärt för kampsport).
Observera: Om du tar någon form av medicin, kontakta din läkare så att behandlingen med kyla inte stör din medicins verkan
Gel-kuddarna för kylterapi inuti din Migra-Cap är placerade för att ge effektivt tryck på på de viktigaste ställena när du har migrän eller huvudvärk. Migra-Cap håller även hela huvudet kallt och skyddar dina ögon mot ljus. Migra-Cap ger dig maximal lättnad.
Artikelnummer:migracap
Enhet:st.
 
 
650,00kr / st.
Skriv ut
Visa stor bild
PDF